Mājas lapa: http://arbor.lv

Arbor ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojas ar medicīnas preču un iekārtu pārdošanu un uzturēšanu. Tālrunis 67620126, arbor@arbor.lv

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ELKOR Philips dienās iespēja bērniem un viņu vecākiem saņemt informāciju par zobu veselību un higiēnu
Publicēts 23. maijā, 2011.
Philips dienu ietvaros lielveikalā “Elkor” un tirdzniecības centrā “Spice”, zobu higiēnisti un uzņēmuma “Arbor Medical Korporācija” pārstāvji, vecākiem un bērniem sniegs informāciju par dažādām zobu birstēm, zobu kopšanas paradumiem un veselību - varēs saņemt informāciju par mutes dobuma veselību un zobu kopšanu. Mērķis ir atgādināt vecākiem, ka viņi ir atbildīgi par savu bērna zobu veselību un iemācīšanu bērniem pareizi lietot zobu birsti.

 

“Atbildība par bērna zobiem līdz pat deviņu gadu vecumam ir jāuzņemas vecākiem vai pieaugušajiem, kas par bērnu rūpējas, jo gan fiziskās, gan psiholoģiskās vecuma īpatnības neļauj bērnam sevi pietiekami labi aizsargāt pret mutes dobumā esošajām slimības izraisošajām baktērijām. Esmu atklājusi, ka Philips Sonicare For Kids spēj atrisināt šo problēmu ne tikai laika kontroles dēļ, bet arī iedarbības dēļ ,” atzīst zobu higiēniste Anda Mironova. 

Pirmos zobu tīrīšanas brīžus būtu vēlams pārvērst rotaļā, lai bērnam nezustu interese un viņš labprātīgi piekristu piedalīties šajā procesā. Philips ražotā Sonicare For Kids ir speciāli izstrādāta zobu birste, lai palīdzētu vecākiem iemācīt bērniem vecumā no 4 līdz 10 gadiem pareizi tīrīt zobus, un pieradinātu to darīt regulāri.

Netiks aizmirsti arī pieaugušie, kuri saņems informāciju par grūtajiem punktiem un pareizu zobu tīrīšanu mutes veselībai. Sonicare FlexCare atzīta par visprogresīvāko zobubirsti no Philips. Padomāts par visu: tai ir vairāki tīrīšanas režīmi, smaganu masāžas iespējas, gan par laika atskaiti, 4 pušu tīrīšanu, kā arī īpašo dezinfekcijas kameru, kur ultravioletā gaisma iznīcina visas baktērijas. Ideāli tīrs mutes dobums, ideāli tīra zobubirste, tīrīšanas regularitāte - nodrošina mutes dobuma veselību, atzīst zobu higiēnas speciālisti.

Philips dienu higiēnistu ieteikumi: ELKOR veikalā tirdzniecības centrā Spice 27. maija pēcpusdienā Speciālais pasākums bērniem 28. maijā “Elkor Plaza”, Brīvības gatvē 201.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: